- UUTISET -

Axel Laine (EPS) purjehti ejollien nuorten Suomen Mestariksi 2018 tänään Orrbynselällä Porvoossa. Hopea meni Ilari Muhoselle (EPS) ja pronssi Laura Pesolalle (TP).
Kuuden parhaan joukkoon mahtuivat myös Saara Kuisma (TP), Julius Donner (EMK) ja Viivi Moisio (EMK). Onnittelut heille upeasta suorituksesta!

Suomen E-jollapurjehtijat purjehtivat vahvasti nuorten Euroopan mestaruuskilpailuissa Italian Garda-järvellä. Ilari Muhonen voitti junioreiden (U18) EM-kultaa miesten sarjassa ja Saara Kuisma sijoittui hienosti neljänneksi naisten kokonaiskilpailussa (U20). Suomen menestystä täydensivät junioreiden sarjassa Axel Laineen neljäs sija miehissä ja...

Hangon SPV:n järjestämä leiriviikko päättyi viikonlopun ranking-kisaan. Viikon aikana keli vaihteli kesäisestä lähes syksyiseen mutta viikonlopun kisassa aurinko lämmitti - ja tuuli pysyi hyvin kevyenä. Näin ollen saatiin kolme lähtöä aikaiseksi ja voiton vei tällä kertaa nykyään EPSin väreissä purjehtiva Lucas Hoviniemi perässään Ilari Muhonen (2....

Viikonloppuna 26. - 27.5. purjehdittiin Lauttasaaren edustalla Melkin rata-alueella E-jollien kauden kolmas ranking-kilpailu ja arvokilpailukarsintojen kolmas osakilpailu. Kilpailussa oli mukana 21 purjehtijaa viidestä eri seurasta.

EUROPE CLASS FINLAND PROUDLY PRESENTS: UUSI UPEA E-BULLETIINI 2018 ON JULKAISTU!
E-Bulletiini 2018 on tullut painosta ja se jaetaan seuroille ja liiton jäsenille.
Antoisia lukuhetkiä ejollafiilistelyn parissa!