— MINKÄLAINEN VENE E-JOLLA ON? —

E-jolla on tällä hetkellä yksi suosituimmista olympialuokkien ulkopuolisista kevytveneistä. E-jolla on yksinpurjehdittava, yksipurjeinen ja erittäin kevyt (runko 45kg) lasikuiturunkoinen, tekniikaltaan suhteellisen kehittynyt kevytvene. E-jollalla kilpaillaan kansainvälisesti, ja se on erittäin aktiivinen luokka etenkin Pohjoismaissa. E-jollan taso on kotimaassakin erittäin kova, ja lähes kaikki siinä menestyneet jatkavat olympialuokkiin tavoitteenaan menestys olympialaisissa. Se mielletäänkin yleensä purjehtijan polussa luokaksi, jossa valmistaudutaan vaativampiin olympiaprojekteihin.

1. KETTERÄ JA NOPEA

E-jolla muistuttaa purjehduskokemukseltaan eniten Finnjollaa ketteryydellään ja säädettävyydellään. Se Finnjollasta eroaa  eniten kokonsa ja sen tuomien muutosten myötä, mm. räjähtävämpi kiihtyvyys ja erilainen vakaus. 

2. PURJEHTIJAKOHTAINEN RIKI JA PURJE

E-jollan masto tehdään hiilikuidusta purjehtijan mittojen mukaan. Dacronista valmistetaan purje maston ja purjehtijan mukaan. Purjehtijakohtainen suunnittelu mahdollistaa e-jollan purjehtimisen hyvin laajalle joukolle. 

3. SOPII ERIKOKOISILLE PURJEHTIJOILLE

Käytännössä e-jollalla voi pärjätä kovatasoisissa kansainvälisissä kilpailussa sääolosuhteista riippumatta painonsa puolesta kaikki 50-75kg painavat purjehtijat.

Ostamassa vaiko myymässä?

— KÄYTETTYJEN VENEIDEN MARKKINAPAIKKA —

E-jolla kestää hyvin aikaa. Käytetyllä veneellä pääset hyvin alkuun ja parhaimmillaan se palvelee sinua pitkään. Voit myös erikseen hankkia maston, jotta saat painoasi ja taitojasi parhaiten palvelevan rikin. Mastoja myös vaihdetaan keskenään. Tsekkaa siis Markkinapaikka ja tee löytöjä!

SIIRRY E-JOLLIEN MARKKINAPAIKKAAN >>