- UUTISET -


KUTSU EUROPE CLASS FINLAND -YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEEN JA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISIIN

Tervetuloa Europe Class Finland -yhdistyksen vuosikokoukseen ja kauden päättäjäisiin lauantaina 20.11.2021 klo 16 MP:n klubitalolla, Marjaniemenranta 1, Helsinki.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat sekä ranking-säännön 8 toisen ja kolmannen virkkeen muuttamista seuraavasti:

Yhteenlaskusta jätetään kaksi huonointa osakilpailua pois, mikäli sarjan pistelaskuun hyväksyttyjä osakilpailuja on seitsemän (7) tai useampi. Mikäli sarjatuloksiin laskettavien osakilpailujen määrä on neljä (4), viisi (5) tai kuusi (6), niin vain yksi (1) huonoin osakilpailusijoitus jätetään pois yhteenlaskusta.

Vuosikokouksessa palkitaan myös vuoden 2021 ranking-sarjan voittajat, nousijat ja tulokkaat. Kauden päättäjäisissä fiilistellään kulunutta kautta ja hahmotellaan ensi kauden e-jollakuvioita, talvileiritystä sekä kisoja kotimaassa ja ulkomailla.

Vahvistathan tulosi viimeistään 16.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@europeclass.fi. Tarjolla on kakkua ja kahvia!

Kokouksen esityslista on täällä.


Oikein paljon tervetuloa kaikki e-jollapurjehtijat ja kannatusjoukot!

Hallitus


Tervetuloa Europe Class Finland -yhdistyksen vuosikokoukseen, joka järjestetään torstaina 12.11.2020 klo 18 EPS:n klubitalolla. Tässä kokouskutsu ja kokousmateriaalina ehdotukset uusiksi yhdistyksen säännöiksi sekä vaalijärjestykseksi:

ECF järjestää leirin EMK:lla 26. - 28.6. Leiri on perjantaina klo 17 - 20 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 9 - 17, ja valmentajina ovat Risto Pesola ja Aleksi Laakso. Leirillä keskitytään aaltoajamiseen, jos olosuhteet sen sallivat.

E-jollailijoiden oma lehti on ilmestynyt jälleen. Mukana mm. purjehtijoiden haastatteluja, huippuvalmentajan vinkkejä, tarinoita reissuista, vuosikello ja yhteystietoja.

Kauden päättäjäisissä 21.11.2019 palkittiin ranking-sarjan parhaimmistoa sekä nousijat ja tulokkaat! Lisäksi arvokisoissa ansioituneet saivat kunniaviirin ja SM kisojen paras nainen ja mies palkintopyttynsä. Onneksi olkoon kaikille!

HSK järjestää seuraavat Pohjoismaiset junioripurjehduskisat ensi kesänä heinä-elokuun vaihteessa. Kisajärjestelyt ovat jo käynnistyneet, vaikka itse tapahtuma onkin vasta ensi kesänä. Tapahtumaan tarvitaan laskelmiemme mukaan noin 100-120 vapaaehtoista niin maaorganisaatioon kuin kisaorganisaatioonkin. Lisäksi kartoitamme mahdollisia veneitä mm....

Ilari Muhonen Espoon Pursiseurasta (EPS) vei Euroopan mestaruuden viikonloppuna päättyneissä nuorten EM-kisoissa Tanskan Faaborgissa. Muhonen voitti kultaa sekä yleisessä että U17-sarjassa, ja seuratoveri Daniel Kario purjehti pronssille U17-sarjassa. Lisäksi koko Suomen joukkue menestyi erinomaisesti. Viisi purjehtijaa oli kymmenen parhaan...

Karion veljekset (EPS) ottivat hienon kaksoisvoiton Hangon regatassa kesäkuun puolessa välissä. Daniel kiri ensimmäiseksi tällä kertaa, Hannu toiseksi ja kolmanneksi purjehti Julius Donner (EMK). Aiemmin viikolla kovaksi yltynyt tuuli muuttui kisaviikonloppuna maltilliseksi ja kolea keli sai väistyä auringon tieltä. Kuten Hangossa sopii odottaa.

Karsintasarja saatiin päätökseen viikonloppuna Hoskin kisoissa. Sen pohjalta E-jollaliitto on valinnut purjehtijat alustavasti kuhunkin edustusjoukkueeseen. Purjehtijoille on lähetetty kutsu, johon tulee vastata 29.5. klo 18 mennessä. Mikäli purjehtija ei ota paikkaa vastaan, siirtyy hänen paikkansa tuloslistalla seuraavana olevalle. Katso...