- UUTISET -


KUTSU EUROPE CLASS FINLAND -YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEEN JA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISIIN

Tervetuloa Europe Class Finland -yhdistyksen vuosikokoukseen ja kauden päättäjäisiin perjantaina 25.11.2022 klo 18 EPS:n klubitalolla, Nuottatie 19, Espoo.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat.

Sen jälkeen palkitaan vuoden 2022 ranking-sarjan voittajat, nousijat ja tulokkaat, käydään läpi tulevan talven ja kesäkauden kisa- ja leirisuunnitelmia sekä ennen kaikkea esitellään Hanko MM 2024 -kisaprojektin valmistelun etenemistä ja kartoitetaan kiinnostuneita auttamaan valmisteluissa (varainhankinta, viestintä yms).

Tarjolla on kakkua juomineen.


Oikein paljon tervetuloa kaikki e-jollapurjehtijat ja kannatusjoukot!

ECF:n hallitus
Europe Class Finland (ECF) - yhdistyksen ylimääräinen kokous koskien E-jollien MM HANKO 2024 -projektia

Tervetuloa Europe Class Finland ry:n (ECF) ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen lauantaina 18.6.2022 klo 20 Hangon Itäsatamaan, Stranden (ent. Roxx) kahvilan kabinettiin. Mahdollisuuksien mukaan kokoukseen järjestetään myös Teams-linkki.

Mahdollisia lisätietoja ja Teams-linkki kokoukseen jaetaan lähempänä kokousta liiton yleisessä WhatsApp-ryhmässä, jonne ovat tervetulleita liittymään kaikki jäsenet ja muut E-jollailun kannatusjoukot. Tämän osalta voi olla yhteydessä Jaakko Haatajaan, puh. 044 997 7611.

Kokouksessa esitellään E-jollien MM HANKO 2024 -projekti ja sen valmistelun tilanne sekä päätetään ECF:n yhteistyöstä kisajärjestäjäksi hakeneen Hangö Segelföreningin kanssa. Kokouksen materiaali julkaistaan ennen kokousta ECF:n kotisivuilla.

Kaikki jäsenet ja tukijoukot tervetuloa mukaan!


Hallitus


Tervetuloa Europe Class Finland -yhdistyksen vuosikokoukseen, joka järjestetään torstaina 12.11.2020 klo 18 EPS:n klubitalolla. Tässä kokouskutsu ja kokousmateriaalina ehdotukset uusiksi yhdistyksen säännöiksi sekä vaalijärjestykseksi:

ECF järjestää leirin EMK:lla 26. - 28.6. Leiri on perjantaina klo 17 - 20 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 9 - 17, ja valmentajina ovat Risto Pesola ja Aleksi Laakso. Leirillä keskitytään aaltoajamiseen, jos olosuhteet sen sallivat.

E-jollailijoiden oma lehti on ilmestynyt jälleen. Mukana mm. purjehtijoiden haastatteluja, huippuvalmentajan vinkkejä, tarinoita reissuista, vuosikello ja yhteystietoja.

Kauden päättäjäisissä 21.11.2019 palkittiin ranking-sarjan parhaimmistoa sekä nousijat ja tulokkaat! Lisäksi arvokisoissa ansioituneet saivat kunniaviirin ja SM kisojen paras nainen ja mies palkintopyttynsä. Onneksi olkoon kaikille!

HSK järjestää seuraavat Pohjoismaiset junioripurjehduskisat ensi kesänä heinä-elokuun vaihteessa. Kisajärjestelyt ovat jo käynnistyneet, vaikka itse tapahtuma onkin vasta ensi kesänä. Tapahtumaan tarvitaan laskelmiemme mukaan noin 100-120 vapaaehtoista niin maaorganisaatioon kuin kisaorganisaatioonkin. Lisäksi kartoitamme mahdollisia veneitä mm....

Ilari Muhonen Espoon Pursiseurasta (EPS) vei Euroopan mestaruuden viikonloppuna päättyneissä nuorten EM-kisoissa Tanskan Faaborgissa. Muhonen voitti kultaa sekä yleisessä että U17-sarjassa, ja seuratoveri Daniel Kario purjehti pronssille U17-sarjassa. Lisäksi koko Suomen joukkue menestyi erinomaisesti. Viisi purjehtijaa oli kymmenen parhaan...

Karion veljekset (EPS) ottivat hienon kaksoisvoiton Hangon regatassa kesäkuun puolessa välissä. Daniel kiri ensimmäiseksi tällä kertaa, Hannu toiseksi ja kolmanneksi purjehti Julius Donner (EMK). Aiemmin viikolla kovaksi yltynyt tuuli muuttui kisaviikonloppuna maltilliseksi ja kolea keli sai väistyä auringon tieltä. Kuten Hangossa sopii odottaa.

Karsintasarja saatiin päätökseen viikonloppuna Hoskin kisoissa. Sen pohjalta E-jollaliitto on valinnut purjehtijat alustavasti kuhunkin edustusjoukkueeseen. Purjehtijoille on lähetetty kutsu, johon tulee vastata 29.5. klo 18 mennessä. Mikäli purjehtija ei ota paikkaa vastaan, siirtyy hänen paikkansa tuloslistalla seuraavana olevalle. Katso...