- UUTISET -

Vuosikokous 12.11.20 

Tervetuloa Europe Class Finland -yhdistyksen vuosikokoukseen, joka järjestetään torstaina 12.11.2020 klo 18 EPS:n klubitalolla. Tässä kokouskutsu ja kokousmateriaalina ehdotukset uusiksi yhdistyksen säännöiksi sekä vaalijärjestykseksi:


PÄIVITETTY 24.9.2020

EUROPE CLASS FINLAND TIEDOTTAA – SYYSLOMALEIRI JA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET (VUOSIKOKOUS)


Kulunut kisakausi on kaikissa purjehdusluokissa ja niin myös e-jollilla ollut poikkeuksellinen. Ulkomaan kisat peruuntuivat pitkälti kokonaan ja kotimaan kisoissa oli koronan johdosta tavanomaisesta poikkeavia järjestelyjä. Mutta kaikesta huolimatta kotimaan kisakausi 2020 meni läpi hienosti mahtavan isolla ja innokkaalla Suomen e-jollafleetilla. Ja vielä on kautta jäljellä, omien treenien lisäksi koulujen syyslomaviikolla järjestetään liiton harjoitusleiri, jonne kaikki – uudet ja vanhat – e-jollapurjehtijat ovat erittäin tervetulleita.


Syysloman (viikko 42) purjehdusleiri 15. – 17.10.2020


Koulujen syyslomaviikolla järjestetään EMK:lla Haukilahdessa to 15.10.2020 - la 17.10.2020 e-jollaliiton syyslomaleiri (päivittäin kaksi vesitreeniä, joiden välissä on lounastauko). Tarkat leiriajat täsmentyvät myöhemmin.


Leirivalmentajana on Risto Pesola ja ryhmän koosta riippuen mahdollisesti myös toinen valmentaja, joka nimetään myöhemmin.


3-päiväisen leirin hinta on yhteensä 50 euroa. Leirille on mahdollista osallistua myös päiväkohtaisesti 25 euroa/pv. Hinta sisältää valmennuksen. Lounas on omakustanteinen, ja vieressä lounasta tarjoaa esim. Haukilahden Paviljonki.


Ilmoittautumiset leirille sähköpostitse osoitteeseen info@europeclass.fi.


Leirin aikana on tarkoitus järjestää myös mahdollisuus kokeilla e-jollaa. Tästä kiinnostuneille lisätietoa sähköpostitse info@europeclass.fi. Samalla voi kysellä uusien e-jollien yhteistilauksesta


Kaikki tervetuloa nauttimaan yhdessä syksyisestä purjehduksesta!


Kauden päättäjäiset ja yhdistyksen vuosikokous 12.11.2020


Kauden päättäjäiset ja e-jollaliiton yhdistyksen vuosikokous järjestetään EPS:llä Nuottaniemessä torstaina 12.11.2020 klo 18 alkaen. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi (mm. vuosikokouksen etäosallistumisen mahdollistaminen sekä sähköiset jäsenäänestykset).


Kaikki mukaan vaihtamaan purjehduskauden kuulumisia ja kuvia sekä kukittamaan rankingvoittajat. Tarjolla kakkua ja kahvia.


Talvileiritys


Liitto on kartoittamassa mahdollisuuksia järjestää talvileiritystä Ranskan avoimista EM kisoista alkaen korona-ajan haasteet huomioonottaen. Stay tuned ja käydään tätä läpi viimeistään kauden päättäjäisissä!


ECF järjestää leirin EMK:lla 26. - 28.6. Leiri on perjantaina klo 17 - 20 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 9 - 17, ja valmentajina ovat Risto Pesola ja Aleksi Laakso. Leirillä keskitytään aaltoajamiseen, jos olosuhteet sen sallivat.

E-jollailijoiden oma lehti on ilmestynyt jälleen. Mukana mm. purjehtijoiden haastatteluja, huippuvalmentajan vinkkejä, tarinoita reissuista, vuosikello ja yhteystietoja.

Kauden päättäjäisissä 21.11.2019 palkittiin ranking-sarjan parhaimmistoa sekä nousijat ja tulokkaat! Lisäksi arvokisoissa ansioituneet saivat kunniaviirin ja SM kisojen paras nainen ja mies palkintopyttynsä. Onneksi olkoon kaikille!

HSK järjestää seuraavat Pohjoismaiset junioripurjehduskisat ensi kesänä heinä-elokuun vaihteessa. Kisajärjestelyt ovat jo käynnistyneet, vaikka itse tapahtuma onkin vasta ensi kesänä. Tapahtumaan tarvitaan laskelmiemme mukaan noin 100-120 vapaaehtoista niin maaorganisaatioon kuin kisaorganisaatioonkin. Lisäksi kartoitamme mahdollisia veneitä mm....

Ilari Muhonen Espoon Pursiseurasta (EPS) vei Euroopan mestaruuden viikonloppuna päättyneissä nuorten EM-kisoissa Tanskan Faaborgissa. Muhonen voitti kultaa sekä yleisessä että U17-sarjassa, ja seuratoveri Daniel Kario purjehti pronssille U17-sarjassa. Lisäksi koko Suomen joukkue menestyi erinomaisesti. Viisi purjehtijaa oli kymmenen parhaan...

Karion veljekset (EPS) ottivat hienon kaksoisvoiton Hangon regatassa kesäkuun puolessa välissä. Daniel kiri ensimmäiseksi tällä kertaa, Hannu toiseksi ja kolmanneksi purjehti Julius Donner (EMK). Aiemmin viikolla kovaksi yltynyt tuuli muuttui kisaviikonloppuna maltilliseksi ja kolea keli sai väistyä auringon tieltä. Kuten Hangossa sopii odottaa.

Karsintasarja saatiin päätökseen viikonloppuna Hoskin kisoissa. Sen pohjalta E-jollaliitto on valinnut purjehtijat alustavasti kuhunkin edustusjoukkueeseen. Purjehtijoille on lähetetty kutsu, johon tulee vastata 29.5. klo 18 mennessä. Mikäli purjehtija ei ota paikkaa vastaan, siirtyy hänen paikkansa tuloslistalla seuraavana olevalle. Katso...

NJK:n kevätregatta purjehdittiin 11.-12.5. Tai lauantaina ei purjehdittu ollenkaan kehnon tuulen takia, vaan kisajärjestäjä teki järkevän päätöksen ja nosti APA:n jo alkuiltapäivästä, jottei purjehtijoien tarvitsisi turhaan odottaa. Sunnuntaina taas tuuli puhalsi reippaasti ja vauhtia radalla riitti.

Perinteinen On the Rocks -regatta avasi E-jollailijoiden kotimaisen kisakauden. Vaihtelevissa sääolosuhteissa - lauantaina satoi lunta, räntää ja vettä ja tuulta oli noin 4-5 m/s, kun sunnuntaina aurinko paistoi ja tuuli yltyi jopa yli 10 m/s - saatiin oikein tasainen ranking-kisa aikaan.