— MITEN PÄÄSEN MUKAAN —

Kaikki yli 50 kg painavat purjehtijat ovat tervetulleita E-jollaluokkaan iästä ja tavoitetasosta riippumatta! E-jollaan voit siirtyä 13-15-vuotiaana suoraan Optimisti- ja Zoom8-luokista. E-jollaan voit siirtyä myös myöhemmin 15-18-vuotiaana muista luokista. Toki tervetulleita ovat myös yli 18-vuotiaat purjehdusharrastuksesta kiinnostuneet!

Jos E-jolla luokkana kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä ECF:n hallituksen jäseniin ja kysy tietoja seurojen toiminnasta. Voit myös kysellä suoraan keneltä tahansa E-jollapurjehtijalta tai -valmentajalta. E-jollapurjehtijat ja -valmentajat ovat tunnetusti mukavaa porukkaa ja he kertovat mielellään lajista sekä veneen ja varusteiden hankinnasta. 

Kannattaa myös seurata liiton internet-sivuja, joita päivitetään aktiivisesti. Täältä löydät tarkempaa tietoa E-jollasta veneenä sekä mentoripurjehtijoiden yhteystiedot. 

Ajantasaisimman tiedon avoimista valmennusleireistä ja tulevista kilpailuista sekä muista tapahtumista löydät E-jollaliiton Facebook-sivustolta.

Lisäksi ECF järjestää joka vuosi erikseen uusille E-jollapurjehtijoille suunnattuja tutustumistilaisuuksia ja leirejä. Myös Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kautta saat lisätietoa lajin harrastamisesta ja muusta toiminnasta.

Tervetuloa mukaan!

Europe Class Finland ry

Näin löydät meidät!

Facebook: https://www.facebook.com/europeclassfi/

Instagram: europeclassfinland

Twitter: @EuropeClassFIN

Youtube: Europeclass Finland

email: info (( at )) europeclass.fi