- UUTISET -


Europe Class Finland (ECF) - yhdistyksen ylimääräinen kokous koskien E-jollien MM HANKO 2024 -projektia

Tervetuloa Europe Class Finland ry:n (ECF) ylimääräiseen yhdistyksen kokoukseen lauantaina 18.6.2022 klo 20 Hangon Itäsatamaan, Stranden (ent. Roxx) kahvilan kabinettiin. Mahdollisuuksien mukaan kokoukseen järjestetään myös Teams-linkki.

Mahdollisia lisätietoja ja Teams-linkki kokoukseen jaetaan lähempänä kokousta liiton yleisessä WhatsApp-ryhmässä, jonne ovat tervetulleita liittymään kaikki jäsenet ja muut E-jollailun kannatusjoukot. Tämän osalta voi olla yhteydessä Jaakko Haatajaan, puh. 044 997 7611.

Kokouksessa esitellään E-jollien MM HANKO 2024 -projekti ja sen valmistelun tilanne sekä päätetään ECF:n yhteistyöstä kisajärjestäjäksi hakeneen Hangö Segelföreningin kanssa. Kokouksen materiaali julkaistaan ennen kokousta ECF:n kotisivuilla.

Kaikki jäsenet ja tukijoukot tervetuloa mukaan!


Hallitus


NJK:n kevätregatta purjehdittiin 11.-12.5. Tai lauantaina ei purjehdittu ollenkaan kehnon tuulen takia, vaan kisajärjestäjä teki järkevän päätöksen ja nosti APA:n jo alkuiltapäivästä, jottei purjehtijoien tarvitsisi turhaan odottaa. Sunnuntaina taas tuuli puhalsi reippaasti ja vauhtia radalla riitti.

Perinteinen On the Rocks -regatta avasi E-jollailijoiden kotimaisen kisakauden. Vaihtelevissa sääolosuhteissa - lauantaina satoi lunta, räntää ja vettä ja tuulta oli noin 4-5 m/s, kun sunnuntaina aurinko paistoi ja tuuli yltyi jopa yli 10 m/s - saatiin oikein tasainen ranking-kisa aikaan.

E-jollailijoiden oma lehti on ilmestynyt jälleen. Mukana mm. purjehtijoiden haastatteluja, huippuvalmentajan vinkkejä, tarinoita reissuista, vuosikello ja yhteystietoja.

Tervetuloa kaikki ejolla-purjehtijat kauden viimeiselle yhteiselle syysleirille HSK:lle 19.-21.10.2018!
Tiedossa hyvää treeniä Risto Pesolan valmennuksessa perjantaina ja lauantaina, sunnuntaina purjehditaan HSK:n mestaruuskisat, johon kaikki lerillä mukana olevat voivat osallistua.
Leiripäivät alkavat klo 9.30 purjehdusvalmiina ja loppuu noin klo...

Ranking-sarja 2018 koostui seitsemästä osakilpailusta. Ilari Muhonen (99,75 pist.) varmisti voittonsa erittäin tasaisilla suorituksilla sijoittuen toiseksi kaikissa osakilpailuissa. Toiseksi sijoittui Daniel Kario (EPS)(84,81 pist.) ja kolmanneksi Tommy Stenius (HSK)(81,19 pist.). Onnea upeista suorituksista Ilari, Daniel ja Tommy!

Axel Laine (EPS) purjehti ejollien nuorten Suomen Mestariksi 2018 tänään Orrbynselällä Porvoossa. Hopea meni Ilari Muhoselle (EPS) ja pronssi Laura Pesolalle (TP).
Kuuden parhaan joukkoon mahtuivat myös Saara Kuisma (TP), Julius Donner (EMK) ja Viivi Moisio (EMK). Onnittelut heille upeasta suorituksesta!