- UUTISET -


KUTSU EUROPE CLASS FINLAND -YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEEN JA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISIIN

Tervetuloa Europe Class Finland -yhdistyksen vuosikokoukseen ja kauden päättäjäisiin lauantaina 20.11.2021 klo 16 MP:n klubitalolla, Marjaniemenranta 1, Helsinki.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat sekä ranking-säännön 8 toisen ja kolmannen virkkeen muuttamista seuraavasti:

Yhteenlaskusta jätetään kaksi huonointa osakilpailua pois, mikäli sarjan pistelaskuun hyväksyttyjä osakilpailuja on seitsemän (7) tai useampi. Mikäli sarjatuloksiin laskettavien osakilpailujen määrä on neljä (4), viisi (5) tai kuusi (6), niin vain yksi (1) huonoin osakilpailusijoitus jätetään pois yhteenlaskusta.

Vuosikokouksessa palkitaan myös vuoden 2021 ranking-sarjan voittajat, nousijat ja tulokkaat. Kauden päättäjäisissä fiilistellään kulunutta kautta ja hahmotellaan ensi kauden e-jollakuvioita, talvileiritystä sekä kisoja kotimaassa ja ulkomailla.

Vahvistathan tulosi viimeistään 16.11.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@europeclass.fi. Tarjolla on kakkua ja kahvia!

Kokouksen esityslista on täällä.


Oikein paljon tervetuloa kaikki e-jollapurjehtijat ja kannatusjoukot!

Hallitus


NJK:n kevätregatta purjehdittiin 11.-12.5. Tai lauantaina ei purjehdittu ollenkaan kehnon tuulen takia, vaan kisajärjestäjä teki järkevän päätöksen ja nosti APA:n jo alkuiltapäivästä, jottei purjehtijoien tarvitsisi turhaan odottaa. Sunnuntaina taas tuuli puhalsi reippaasti ja vauhtia radalla riitti.

Perinteinen On the Rocks -regatta avasi E-jollailijoiden kotimaisen kisakauden. Vaihtelevissa sääolosuhteissa - lauantaina satoi lunta, räntää ja vettä ja tuulta oli noin 4-5 m/s, kun sunnuntaina aurinko paistoi ja tuuli yltyi jopa yli 10 m/s - saatiin oikein tasainen ranking-kisa aikaan.

E-jollailijoiden oma lehti on ilmestynyt jälleen. Mukana mm. purjehtijoiden haastatteluja, huippuvalmentajan vinkkejä, tarinoita reissuista, vuosikello ja yhteystietoja.

Tervetuloa kaikki ejolla-purjehtijat kauden viimeiselle yhteiselle syysleirille HSK:lle 19.-21.10.2018!
Tiedossa hyvää treeniä Risto Pesolan valmennuksessa perjantaina ja lauantaina, sunnuntaina purjehditaan HSK:n mestaruuskisat, johon kaikki lerillä mukana olevat voivat osallistua.
Leiripäivät alkavat klo 9.30 purjehdusvalmiina ja loppuu noin klo...

Ranking-sarja 2018 koostui seitsemästä osakilpailusta. Ilari Muhonen (99,75 pist.) varmisti voittonsa erittäin tasaisilla suorituksilla sijoittuen toiseksi kaikissa osakilpailuissa. Toiseksi sijoittui Daniel Kario (EPS)(84,81 pist.) ja kolmanneksi Tommy Stenius (HSK)(81,19 pist.). Onnea upeista suorituksista Ilari, Daniel ja Tommy!

Axel Laine (EPS) purjehti ejollien nuorten Suomen Mestariksi 2018 tänään Orrbynselällä Porvoossa. Hopea meni Ilari Muhoselle (EPS) ja pronssi Laura Pesolalle (TP).
Kuuden parhaan joukkoon mahtuivat myös Saara Kuisma (TP), Julius Donner (EMK) ja Viivi Moisio (EMK). Onnittelut heille upeasta suorituksesta!