- UUTISET -

Vuosikokous 12.11.20 

Tervetuloa Europe Class Finland -yhdistyksen vuosikokoukseen, joka järjestetään torstaina 12.11.2020 klo 18 EPS:n klubitalolla. Tässä kokouskutsu ja kokousmateriaalina ehdotukset uusiksi yhdistyksen säännöiksi sekä vaalijärjestykseksi:


PÄIVITETTY 24.9.2020

EUROPE CLASS FINLAND TIEDOTTAA – SYYSLOMALEIRI JA KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET (VUOSIKOKOUS)


Kulunut kisakausi on kaikissa purjehdusluokissa ja niin myös e-jollilla ollut poikkeuksellinen. Ulkomaan kisat peruuntuivat pitkälti kokonaan ja kotimaan kisoissa oli koronan johdosta tavanomaisesta poikkeavia järjestelyjä. Mutta kaikesta huolimatta kotimaan kisakausi 2020 meni läpi hienosti mahtavan isolla ja innokkaalla Suomen e-jollafleetilla. Ja vielä on kautta jäljellä, omien treenien lisäksi koulujen syyslomaviikolla järjestetään liiton harjoitusleiri, jonne kaikki – uudet ja vanhat – e-jollapurjehtijat ovat erittäin tervetulleita.


Syysloman (viikko 42) purjehdusleiri 15. – 17.10.2020


Koulujen syyslomaviikolla järjestetään EMK:lla Haukilahdessa to 15.10.2020 - la 17.10.2020 e-jollaliiton syyslomaleiri (päivittäin kaksi vesitreeniä, joiden välissä on lounastauko). Tarkat leiriajat täsmentyvät myöhemmin.


Leirivalmentajana on Risto Pesola ja ryhmän koosta riippuen mahdollisesti myös toinen valmentaja, joka nimetään myöhemmin.


3-päiväisen leirin hinta on yhteensä 50 euroa. Leirille on mahdollista osallistua myös päiväkohtaisesti 25 euroa/pv. Hinta sisältää valmennuksen. Lounas on omakustanteinen, ja vieressä lounasta tarjoaa esim. Haukilahden Paviljonki.


Ilmoittautumiset leirille sähköpostitse osoitteeseen info@europeclass.fi.


Leirin aikana on tarkoitus järjestää myös mahdollisuus kokeilla e-jollaa. Tästä kiinnostuneille lisätietoa sähköpostitse info@europeclass.fi. Samalla voi kysellä uusien e-jollien yhteistilauksesta


Kaikki tervetuloa nauttimaan yhdessä syksyisestä purjehduksesta!


Kauden päättäjäiset ja yhdistyksen vuosikokous 12.11.2020


Kauden päättäjäiset ja e-jollaliiton yhdistyksen vuosikokous järjestetään EPS:llä Nuottaniemessä torstaina 12.11.2020 klo 18 alkaen. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi (mm. vuosikokouksen etäosallistumisen mahdollistaminen sekä sähköiset jäsenäänestykset).


Kaikki mukaan vaihtamaan purjehduskauden kuulumisia ja kuvia sekä kukittamaan rankingvoittajat. Tarjolla kakkua ja kahvia.


Talvileiritys


Liitto on kartoittamassa mahdollisuuksia järjestää talvileiritystä Ranskan avoimista EM kisoista alkaen korona-ajan haasteet huomioonottaen. Stay tuned ja käydään tätä läpi viimeistään kauden päättäjäisissä!


E-jollailijoiden oma lehti on ilmestynyt jälleen. Mukana mm. purjehtijoiden haastatteluja, huippuvalmentajan vinkkejä, tarinoita reissuista, vuosikello ja yhteystietoja.

Tervetuloa kaikki ejolla-purjehtijat kauden viimeiselle yhteiselle syysleirille HSK:lle 19.-21.10.2018!
Tiedossa hyvää treeniä Risto Pesolan valmennuksessa perjantaina ja lauantaina, sunnuntaina purjehditaan HSK:n mestaruuskisat, johon kaikki lerillä mukana olevat voivat osallistua.
Leiripäivät alkavat klo 9.30 purjehdusvalmiina ja loppuu noin klo...

Ranking-sarja 2018 koostui seitsemästä osakilpailusta. Ilari Muhonen (99,75 pist.) varmisti voittonsa erittäin tasaisilla suorituksilla sijoittuen toiseksi kaikissa osakilpailuissa. Toiseksi sijoittui Daniel Kario (EPS)(84,81 pist.) ja kolmanneksi Tommy Stenius (HSK)(81,19 pist.). Onnea upeista suorituksista Ilari, Daniel ja Tommy!

Axel Laine (EPS) purjehti ejollien nuorten Suomen Mestariksi 2018 tänään Orrbynselällä Porvoossa. Hopea meni Ilari Muhoselle (EPS) ja pronssi Laura Pesolalle (TP).
Kuuden parhaan joukkoon mahtuivat myös Saara Kuisma (TP), Julius Donner (EMK) ja Viivi Moisio (EMK). Onnittelut heille upeasta suorituksesta!

Suomen E-jollapurjehtijat purjehtivat vahvasti nuorten Euroopan mestaruuskilpailuissa Italian Garda-järvellä. Ilari Muhonen voitti junioreiden (U18) EM-kultaa miesten sarjassa ja Saara Kuisma sijoittui hienosti neljänneksi naisten kokonaiskilpailussa (U20). Suomen menestystä täydensivät junioreiden sarjassa Axel Laineen neljäs sija miehissä ja...