— Tiedote 9.4.2020 —


Europe Class Finland tiedottaa 9.4.2020


Elämme poikkeuksellista koronapandemian aikaa ja juuri nyt kristallipallo tulevan purjehduskauden ja kalenterin arvioimiseen on sumuinen. Tiedotamme mahdollisuuksien mukaan tulevasta tilanteesta, kisoista ja leireistä aktiivisesti liiton kotisivuilla ja seuraamme virallisia ohjeita niiden mukaan aina toimien. Ajantasaista tietoa kisoista ja harjoittelusta on kuitenkin hyvä myös seurata seurojen omilta kotisivuilta, manage2sailistä sekä SPV:n ohjeistuksista. Linkki SPV:n suosituksiin alla.


https://spv.fi/teema/suositukset-korona-ajalle/?fbclid=IwAR0iySoIRxxwg5U12BQo0XsTfTPca_R6kXo53EIUd2Rmn1ekVKVv-34Kouw


Tällä hetkellä jo voimassa olevien, koronaviruksesta johtuvien rajoitusten perusteella on kuitenkin jo varmaa, että kauden 2020 E-jolla ranking- ja karsintakisoja tullaan siirtämään ja/tai peruuttamaan. Alle on koottu tämän poikkeuksellisen kauden kisakalenteria tämän hetken tietojen perusteella. Pyrimme päivittämään kisakalenteria liiton kotisivuilla aina mahdollisimman pian saatuamme tiedon muutoksista.


KISAKALENTERI


Päivitetty infokirjeen päiväyksen tilanteen mukaan. Muutokset mahdollisia.Tämänhetkisen (infokirjeen päiväys) tiedon mukaan kolme ensimmäistä ranking- ja karsintakilpailua perutaan/siirretään. Tämän vuoksi etsimme mahdollisuuksia karsintasarjan toteuttamiseksi, ja tiedotamme yksityiskohdista liiton kotisivulla myöhemmin. Tavoitteena on, että kaksi ensimmäistä toteutettavaa ranking-kisaa olisivat samalla karsinta 2 ja 3 (mikäli ne pystytään järjestämään ennen arvokisoja).

Lisäksi on suunnitteilla kaksi arvokisaleiriä kesäkuussa. Näiden osalta seurataan nyt yleistä tilannetta, kisakalenterin muotoutumista lopulliseen asuunsa ja tiedotamme yksityiskohdista lähempänä.

RANKING PISTELASKUN JA KARSINTASARJAN SÄÄNTÖJEN UUDISTAMINEN


Hallituksella on lisäksi käynnissä karsintasarjan sääntöjen ja rankingsarjan pistelaskun uudistamistyö. Rankingsarjan pistelaskun vaihtoehdot tuodaan liiton jäsenille päätettäviksi ennen ensimmäistä rankingkilpailua, ja palaamme tähän mahdollisimman pian.