— Talvileiri 5.-7.3.2021 —

Vähäisen osaanottajamäärän vuoksi olemme peruneet leirin.

 

ILMOITTAUTUMINEN E-JOLLALIITON TALVILEIRILLE

E-jollaliitto järjestää purjehtijoilleen talvileirin Kisakallion urheiluopistossa Lohjalla viikonloppuna 5.-7.3.2021.

Leirin on tarkoitus yhdistää luentoja, liikuntaa ja yhdessäoloa oheisen ohjelman mukaisesti. Ohjelma on alustava, ja siihen voi vielä tulla muutoksia.

Leirihintaan sisältyy majoitus urheiluopistolla 3-5 hengen huoneissa sekä ohjelman mukaiset ruokailut. Jokainen huolehtii matkustamisestaan leiripaikalle ja takaisin itse, osallistuu tilaisuuteen omalla vastuullaan sekä huolehtii itse esimerkiksi tarpeellisiksi näkemistään vakuutuksista.

Leirin valmentajana ja vastuuhenkilönä toimii Risto Pesola. Osallistujamäärä rajoitetaan yhdeksään alle 20-vuotiaaseen purjehtijaan, ja mukaan pääsevät osallistujat määräytyvät ilmoittautumisjärjestyksen mukaan.

Sitova ilmoittautuminen leirille tapahtuu antamalla tarvittavat osallistujatiedot ja maksamalla leirimaksu 250EUR oheisen linkin kautta tiistaihin 16.2. mennessä. Mikäli leiri joudutaan esimerkiksi koronarajoitusten/suositusten vuoksi, liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi tai muista syistä perumaan, palautetaan leirimaksu sen maksaneille kokonaisuudessaan. Purjehtijan peruessa osallistumisensa ei leirimaksua voida valitettavasti palauttaa.