Tule mukaan tekemään vuoden 2020 PM-kisoista parhaimmat koskaan!

06.10.2019

HSK järjestää seuraavat Pohjoismaiset junioripurjehduskisat ensi kesänä heinä-elokuun vaihteessa. Kisajärjestelyt ovat jo käynnistyneet, vaikka itse tapahtuma onkin vasta ensi kesänä. Tapahtumaan tarvitaan laskelmiemme mukaan noin 100-120 vapaaehtoista niin maaorganisaatioon kuin kisaorganisaatioonkin. Lisäksi kartoitamme mahdollisia veneitä mm. Race Committeen käyttöön mutta myös katsojaveneiksi, mediaveneiksi sekä kuljetusaluksiksi.

Tapahtuman lopulliset veneluokat päätetään varsinaisesti vasta lokakuussa. Jotta jokin veneluokka muodostuu, siihen pitää saada minimissään 15 venettä kolmesta eri maasta.

Olemme laatineet erilaisista tehtävistä Google Docin, johon jokainen vapaaehtoinen voi käydä lisäämässä nimensä ja yhteystietonsa. Voit käydä ilmoittautumassa täällä: https://drive.google.com/file/d/1kO7zLCOGZdB9ETmfviN52-McRJvUfnHa/view?usp=sharing

Muistakaa laittaa vähintäänkin nimen lisäksi sähköpostiosoite, jotta yhteydenpito onnistuu myöhemmässä vaiheessa. Jokaiselle löytyy varmasti jokin mieluisa tehtävä, sillä tehtäviä löytyy todella paljon niin maaorganisaatiosta kuin kisaradoiltakin. Hyvissä ajoin ennen kisaa pidämme myös koulutustilaisuuden, jossa lopulliset positiot kerrotaan ja käydään läpi kunkin tehtävät. Rohkeasti voi siis kertoa, millaisista tehtävistä on kiinnostunut. Älkää unohtako myöskään laittaa T-paidan kokoanne (aikuiset XS, S, M, L, XL, XXL).

JNoM-kisoissa on perinteisesti ollut tosi kiva meininki. Sen lupaamme tälläkin kertaa. Lisäksi kisaviikolla vapaaehtoisille tarjotaan lämminruoka niinä päivinä, kun osallistuu.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan kisajärjestelyihin!

Anu Vauhkonen, JNoM 2020 -toimikunnan puolesta

+358 40 7652484 / anu.vauhkonen@gmail.com

PS: Facebookista löydät myös kisaan liittyvää infoa @JNoM2020