— Tiedote 28.4.2020 —


EUROPE CLASS FINLAND TIEDOTTAA 9.4.2020, PÄIVITETTY 28.4.2020


Elämme poikkeuksellista koronapandemian aikaa ja juuri nyt kristallipallo tulevan purjehduskauden ja kalenterin arvioimiseen on sumuinen. Tiedotamme mahdollisuuksien mukaan tulevasta tilanteesta, kisoista ja leireistä aktiivisesti liiton kotisivuilla ja seuraamme virallisia ohjeita niiden mukaan aina toimien. Ajantasaista tietoa kisoista ja harjoittelusta on kuitenkin hyvä myös seurata seurojen omilta kotisivuilta, manage2sailistä sekä SPV:n ohjeistuksista. Linkki SPV:n suosituksiin alla.


https://spv.fi/teema/suositukset-korona-ajalle/?fbclid=IwAR0iySoIRxxwg5U12BQo0XsTfTPca_R6kXo53EIUd2Rmn1ekVKVv-34Kouw


Tällä hetkellä jo voimassa olevien, koronaviruksesta johtuvien rajoitusten perusteella on kuitenkin jo varmaa, että kauden 2020 E-jolla ranking- ja karsintakisoja tullaan siirtämään ja/tai peruuttamaan. Alle on koottu tämän poikkeuksellisen kauden kisakalenteria tämän hetken tietojen perusteella. Pyrimme päivittämään kisakalenteria liiton kotisivuilla aina mahdollisimman pian saatuamme tiedon muutoksista.


Kisakalenteri


KISAKALENTERI

Päivitetty infokirjeen päiväyksen tilanteen mukaan. Muutokset mahdollisia.Tämänhetkisen (infokirjeen päiväys) tiedon mukaan kaikki alkukesän kilpailut HSS:n Downtown-regattaa lukuunottamatta on peruttu. Tämän vuoksi tutkimme mahdollisuuksia karsintasarjan toteuttamiseksi, jotta pystymme valitsemaan joukkueen tämänhetkisen kalenterin mukaan elokuussa järjestettäviin EM-kisoihin. Yksityiskohdista tiedotetaan liiton kotisivulla myöhemmin.

Lisäksi tavoitteena on järjestää arvokisaleiritystä kesä-heinäkuussa. Tämän osalta seurataan nyt yleistä tilannetta ja kisakalenterin muotoutumista lopulliseen asuunsa. Tiedotamme tämänkin suhteen yksityiskohdista lähempänä.

Ranking pistelaskun ja karsintasarjan sääntöjen uudistaminen


Hallituksella on lisäksi käynnissä karsintasarjan sääntöjen ja rankingsarjan pistelaskun uudistamistyö. Rankingsarjan pistelaskun vaihtoehdot tuodaan liiton jäsenille päätettäviksi ennen ensimmäistä rankingkilpailua, ja palaamme tähän mahdollisimman pian.


Jäsenmaksu ja purjehtijan yhteystiedot


Muistathan maksaa jäsenmaksun 2020 kotisivujen ohjeiden mukaisesti ja samalla ilmoittaa yhteystietosi maksulomakkeen viestikentässä.